Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Obra general al camp MATERIA

Recursos trobats: 17

Mostrant resultats: 15

1ATRI: Autoaprenentatge en Recursos d’Informació

ATRI: Autoaprenentatge en Recursos d’Informació

Tutorial proposat per a conèixer i treure tot el rendiment dels recursos i serveis que les biblioteques de la Universitat de Barcelona posen a disposició dels seus usuaris. Són un guió ideal per a què els professors orientin els alumnes en les cerques d'informació: des del planteig de la necessitat d'informació fins a l'ús dels recursos obtinguts.

http://www.bib.ub.edu/atri/tutorial1/ Obre en una finestra nova

Cerca d\'informació, Obra general


m'agrada
2BUBL LINK

BUBL LINK

Catàleg de recursos electrònics accessibles per internet elaborat pel Centre de Recerca per Biblioteques Digitals de la Universitat Strathclyde de Glasgow. Els recursos seleccionats tracten totes les àrees del coneixement: astronomia, biologia, informàtica, enginyeria, farmàcia, economia, educació, llengües, humanitats, ciències socials, psicologia... Es poden fer cerques per classificació de Dewey, matèria, països o tipus de document. Estructura molt ben definida i molt clara. Íntegrament en anglès.

http://bubl.ac.uk/ Obre en una finestra nova

Religió, Psicologia, Filosofia, Literatura, Art, Ciència i tecnologia, Història, Geografia, Obra general


m'agrada
3Buscopio

Buscopio

Aquest portal ofereix una selecció de cercadors especialitzats en una matèria. Es caracteritza per donar notíces sobre buscadors i per facilitar trucs i tècniques per a fer cerques d'informació eficients. És força irregular però correcte. Hi ha molts recursos de ciència i també d'humanitats, informàtica, ciències socials, esports, economia, educació, salut o societat.

http://www.buscopio.net/esp/ Obre en una finestra nova

Societat, Informàtica, Salut, Economia, Ciència i tecnologia, Educació, Obra general


m'agrada
4CerCAT

CerCAT

CerCAT és un cercador i també una recopilació de pàgines web en català que tracten temàtiques com: arts, ciències, cultura, educació, esports, internet, imatge, so, medicina, política, oci o turisme.

http://www.cercat.com/ Obre en una finestra nova

Turisme, Esports, Medicina, Art, Política, Educació, Cultura, Obra general


m'agrada
5CompluRed: recursos electrónicos en la Biblioteca Complutense

CompluRed: recursos electrónicos en la Biblioteca Complutense

Portal de la biblioteca de la Universtat Complutense de Madrid que dóna accés a recursos electrònics de diferents àmbits, que es troben agrupats sota els epígrafs de ciència, ciències socials, ciències de la salut i humanitats. És fàcil consultar-lo i localitzar la informació.

http://alfama.sim.ucm.es/rie/framerie.htm Obre en una finestra nova

Obra general


m'agrada
Ordena els resultats per:

Filtra els resultats per:

Obra general (17)   Educació (5)   Música (4)   Filosofia (4)   Ciència i tecnologia (3)   Geografia (3)   Història (3)   Treballs de recerca (3)   Idiomes (3)   Medicina (3)   Economia (3)   Art (3)   Literatura (3)   Salut (3)   Matemàtiques (2)   Ciències Socials (2)   Política (2)   Societat (2)   Tecnologia (2)   Biblioteques digitals (2)   Ciències naturals (2)   Esports (1)   Biblioteques (1)   Química (1)   Psicologia (1)   Editorials (1)   Mecànica (1)   Investigació (1)   Tesis (1)   Història de l'art (1)   Cultura (1)   Turisme (1)   Nutrició (1)   Docència (1)   Cerca d'informació (1)   Religió (1)   Dret (1)   Informàtica (1)   Estadística (1)   Física (1)   Recerca (1)   Periodisme (1)  


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.