Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Patrimoni històric al camp MATERIA

Recursos trobats: 4

Mostrant resultats: 14

1

Arqueología y patrimonio

Blog creat per Víctor Iglesias que recull informació d'actualitat sobre patrimoni i arqueologia. Té una secció de recursos que ofereix una selecció d'adreces web de portals i altres documents en línia sobre aquestes temàtiques: revistes, llibreries especialitzades, empreses del sector, blogs, departaments d'universitats... que són molt interessants.

http://arqueologiaypatrimonio.blogspot.com/ Obre en una finestra nova

Espanya, Patrimoni històric, Arqueologia


m'agrada
2

Geocultura

Portal creat pel Ministeri de Cultura, en col·laboració amb Google Maps, que perment la localització de llocs on es conserva i preserva el patrimoni de la humanitat, com poden ser museus, biblioteques i arxius. També s'hi pot accedir pels noms de lloc i pels noms de les seus culturals.

http://www.mcu.es/Geocultura/ Obre en una finestra nova

Patrimoni documental, Arxius, Patrimoni històric, Patrimoni mundial, Biblioteques, Museologia


m'agrada
3

PARES: Portal de Archivos Españoles

Portal creat pel Ministeri de Cultura que aglutina tots els portals d'arxius de l'estat espanyol amb l'objectiu de difondre a Internet el patrimoni Històric i Documental. Ofereix accés lliure i gratuït a tots els ciutadans interessats a accedir als documents digitalitzats més antics del país i que es conserven en els seus arxius. La informació es pot localitzar a través de cerques simples o avançades (amb la que es pot indicar si es vol recuperar documents digitalitzats o no).

http://pares.mcu.es/ Obre en una finestra nova

Arxius, Espanya, Patrimoni històric


m'agrada
4

World Monuments Fund

Portal del Fons de Monuments Mundial (World Momunents Fund, WMF) és la primera organització privada i sense ànim de lucre dedicada a la conservació de llocs arquitectònics i culturals amenaçats arreu del món. Des de 1965, el WMF ha estat treballant per detenir la pèrdua d'estructures històriques en més de 500 llocs a 91 països. Conté la llista dels 100 llocs més amenaçats de l'any 2008. Íntegrament en anglès. Moltes imatges estan en format Flash, condició que en dificulta la còpia.

http://www.wmf.org/ Obre en una finestra nova

Patrimoni històric, Arquitectura, Patrimoni mundial, Art


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.