Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Patrimoni mundial al camp MATERIA

Recursos trobats: 4

Mostrant resultats: 14

1

Ciudades patrimonio de la humanidad de España

Portal creat pel grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya que conté el llistat de quines són i ofereix informació de cada una d'elles. També ofereix enllaços cap a altres webs relacionades amb cada una de les poblacions. Hi ha diverses imatges de cada localitat i dels seus monuments principals.

http://www.ciudadespatrimonio.org/ Obre en una finestra nova

Ciutats, Patrimoni mundial


m'agrada
2

Geocultura

Portal creat pel Ministeri de Cultura, en col·laboració amb Google Maps, que perment la localització de llocs on es conserva i preserva el patrimoni de la humanitat, com poden ser museus, biblioteques i arxius. També s'hi pot accedir pels noms de lloc i pels noms de les seus culturals.

http://www.mcu.es/Geocultura/ Obre en una finestra nova

Patrimoni documental, Arxius, Patrimoni històric, Patrimoni mundial, Biblioteques, Museologia


m'agrada
3

Organización de las ciudades del patrimonio mundial

Portal elaborat per l'Organització de les Ciutats Patrimoni Mundial que recull el llistat de quines són i ofereix enllaços a informació de cada una d'elles, indicant la data d'inscripció a la llista de patrimoni mundial elaborada per la Unesco. També ofereix enllaços cap a altres webs relacionades amb cada una de les ciutats. No hi ha gaires fotografies, però les pàgines a les que remet en contenen força.

http://www.ovpm.org/?newlang=spa Obre en una finestra nova

Ciutats, Patrimoni mundial


m'agrada
4

World Monuments Fund

Portal del Fons de Monuments Mundial (World Momunents Fund, WMF) és la primera organització privada i sense ànim de lucre dedicada a la conservació de llocs arquitectònics i culturals amenaçats arreu del món. Des de 1965, el WMF ha estat treballant per detenir la pèrdua d'estructures històriques en més de 500 llocs a 91 països. Conté la llista dels 100 llocs més amenaçats de l'any 2008. Íntegrament en anglès. Moltes imatges estan en format Flash, condició que en dificulta la còpia.

http://www.wmf.org/ Obre en una finestra nova

Patrimoni històric, Arquitectura, Patrimoni mundial, Art


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.