Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Pedagogia al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

Biblioteca terminològica

Directori de diccionaris especialitzats en llengua catalana que manté el Centre de Terminologia TERMCAT. Les disciplines que s'hi contemplen representen tots els camps del coneixement. Inclou obres impreses i en línia. Es poden cercar per matèria, títol o autor.

http://www.termcat.es/biblioteca/entra.html Obre en una finestra nova

Lèxic, Transports, Seguretat, Arqueologia, Pedagogia, Agricultura, Alimentació, Sociologia, Matemàtiques, Psicologia, Literatura, Química, Turisme, Antropologia, Política


m'agrada
2

Fundació Pere Tarrés

Pàgina web de la Fundació Pere Tarrés, entitat no lucrativa d’acció social i educativa que té per objectiu promoure l’educació en el lleure d’infants i joves. Dins d’aquest àmbit, en les diverses seccions del web podem trobar informació útil molt diversa com, per exemple, cursos de formació, borsa de monitors, agenda, notícies, allotjaments i cases de colònies,etc. Dins la secció Publicacions i opinió, trobrem l’apartat Sala de Premsa, amb treballs d’investigació, projectes, articles d’experts, dossiers de premsa, etc. sobre Treball Social, joventut, integració i altres disciplines relacionades amb les Ciències Socials. Disponible en català, castellà, anglès i francès.

http://www.peretarres.org/wps/wcm/connect/peretarres_ca/peretarres/home/informacio_corporativa/comunicacio/agenda/agenda Obre en una finestra nova

Integració, Tercera edat, Treball social, Pedagogia, Adolescència, Projectes, Sociologia, Immigració, Ciències Socials


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.