Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Periodisme al camp MATERIA

Recursos trobats: 16

Mostrant resultats: 15

1

Agenda de la comunicación

Portal, directori i cercador independent per a professionals espanyols i iberoamericans dels mitjans de comunicació. Dóna accés a portals de temàtiques molt diverses: portals d'agències, associacions, premsa, ràdios, televisions, vídeo, cinema, software, revistes... Constantment actualitzat i considerat el gran directori d’Espanya.

http://www.agendadelacomunicacion.com/ Obre en una finestra nova

Periodisme


m'agrada
2

AlphaGalileo: the world's leading resource for European research news

Portal creat per la fundació AlphaGalileo que recull informació científica, tecnològica i artística generada als països europeus redactada en les diverses llengües d’Europa. Pensat per a periodistes, però amb un accés més generalista per a públic no especialitzat. Les notícies s’agrupen en ciència, art, tecnologia, salut, societat i humanitats. Íntegrament en anglès.

http://www.alphagalileo.org/ Obre en una finestra nova

Mitjans de comunicació, Humanitats, Periodisme, Ciències naturals, Societat, Salut, Tecnologia, Art, Ciència i tecnologia


m'agrada
3

Areabase.com

Selecció de pàgines web de diferents matèries que estan classificades en funció de la seva temàtica (cercadors, art i cultura, ciència, esports, economia, escola i salut, informació, informàtica, literatura, música, oci i jocs, societat, història i turisme). És un portal correcte i amb una bona tria de recursos, però l'actualtzació no és constant.

http://www.areabase.com/ Obre en una finestra nova

Cercadors, Art, Cultura, Ciència i tecnologia, Esports, Comerç, Educació, Salut, Periodisme, Informàtica, Llibres, Literatura, Música, Jocs, Política, Societat, Història, Sociologia, Turisme


m'agrada
4

Areabase.com: informació - premsa

Secció del portal Areabase.com dedicada al periodisme (informació i premsa). Dóna accés a coneguts directoris d'agències de notícies i mitjans de comunicació i també a les versions electròniques de diversos diaris i revistes espanyols i d'àmbit internacional. És un portal correcte i amb una bona tria de recursos, però l'actualtzació no és constant.

http://www.areabase.com/cs.informacion.medios_de_comunicacion.htm Obre en una finestra nova

Periodisme


m'agrada
5

Comunicació audiovisual

Portal que ofereix una selecció de bons recursos sobre comunicació audiovisual seleccionats per la biblioteca de la Universitat de Lleida. Les tipologies documentals són molt diverses: catàlegs, bases de dades, diccionaris, enciclopèdies, llibres electrònics, revistes electròniques, serveis de sumaris i d'alerta, premsa, literatura grisa, portals, cercadors, arxius o bancs d'imatges.

http://www.guiesieinessbd.udl.cat/joomla/index.php/guies-tematiques-/42-comunicacio-audiovisual/78-comunicacio-audiovisual Obre en una finestra nova

Fotografia, Periodisme, Comunicació


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.