Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Química al camp MATERIA

Recursos trobats: 18

Mostrant resultats: 15

1

A mi me gusta la ciencia

Portal elaborat per Juan Aguilar, que recull informació sobre ciències en diferents aspectes: curiositats i història de la ciència, biografies de científics, elements químics, etc. És molt divulgativa, didàctica i lúdica i conté enllaços divertits i curiosos, així com una secció d'humor.

http://www.uv.es/~jaguilar/ Obre en una finestra nova

Ciències naturals, Química


m'agrada
2

Aula21.net: educación e internet

Portal creat i mantingut pel professor de secundària Francisco Muñoz que pretén oferir recursos útils per a personal docent i enllaços a pàgines web sobre ciència, especialment química i física. També ofereix una selecció de recursos de software i per l'obtenció de gràfics, sons o exercicis.

http://www.aula21.net/ Obre en una finestra nova

Docència, Ciències naturals, Física, Química


m'agrada
3

Biblioteca terminològica

Directori de diccionaris especialitzats en llengua catalana que manté el Centre de Terminologia TERMCAT. Les disciplines que s'hi contemplen representen tots els camps del coneixement. Inclou obres impreses i en línia. Es poden cercar per matèria, títol o autor.

http://www.termcat.es/biblioteca/entra.html Obre en una finestra nova

Lèxic, Transports, Seguretat, Arqueologia, Pedagogia, Agricultura, Alimentació, Sociologia, Matemàtiques, Psicologia, Literatura, Química, Turisme, Antropologia, Política


m'agrada
4

Bibnum

Biblioteca digital de textos científics clàssics, dels segles XVII al XX, creada pel CERIMES (Centre de ressources et d’information multimedia pour l’enseignement supérieur). Els textos originals van acompanyats de comentaris realitzats per científics contemporanis per tal d'explicar i difondre la importància històrica i l'impacte del treballs en la seva respectiva branca del coneixement. Disciplines científiques tractades: Química, Física, Matemàtiques, Medicina, Enginyeria industrial, Ciències Naturals, Ciències Socials... Tots els treballs (aproximadament 100 obres) es poden consultar en línia o descarregar en PDF. Predominen els autors francòfons i en els cas de científics d'altres països, s'ofereix la traducció al francès de la seva obra. Recurs íntegrament en francès.

http://bibnum.education.fr/ Obre en una finestra nova

Història, Ciència i tecnologia, Química, Física, Matemàtiques, Medicina, Ciències de la terra i del medi ambient, Ciències naturals, Ciències Socials


m'agrada
5

CienciaDeBolsillo.com

Portal creat per l'empresa RedGiga que recull notícies d'actualitat agrupades per temes: biologia, astronomia, astronàutica, medi ambient, geologia, història, física, química, matemàtiques i tecnologia. Dóna accés al bloc Ambrosio Liceaga, que està dedicat a la divulgació científica amb notícies i comentaris actualitzats. Consta d'una secció d'enllaços molt interessant.

http://cienciadebolsillo.com/ Obre en una finestra nova

Aeronàutica, Medi ambient, Geologia, Biologia, Astronomia, Ciències naturals, Matemàtiques, Física, Química, Tecnologia, Història


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.