Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Revistes al camp MATERIA

Recursos trobats: 7

Mostrant resultats: 15

1

ARCA: Arxiu de revistes catalanes antigues

Portal de revistes catalanes antigues que ja no es publiquen creat per la Biblioteca de Catalunya amb el suport del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya. Ofereix accés a text complet a les col·leccions senceres d'algunes de les revistes més representatives de la cultura i la societat catalana (escrites en català o castellà) . De cada revista, de temàtica molt diversa, es mostren les seves dates de publicació i una breu descripció del seu contingut. Permet consultar l'índex de títols disponibles (unes 250 revistes) i buscar en el text de cada exemplar. La interfície de consulta està en català, castellà i anglès però la descripció de cada revista només està disponible en català.

http://www.bnc.cat/digital/arca/index.html Obre en una finestra nova

Revistes, Catalunya, Patrimoni documental


m'agrada
2

Dialnet

Bibliografia exhaustiva creada per la Universitat de la Rioja que inclou llibres, tesis doctorals, revistes i articles de revista disponibles a les universitats espanyoles. Inclou, entre d'altres, la base de dades de sumaris que anteriorment publicava el CBUC. Es pot cercar per tipus de document i també per matèria (només en revistes). Els usuaris que es registren poden accedir als serveis d'avisos o a altres opcions personalitzades. També poden rebre els sumaris electrònics de les revistes seleccionades a mesura que se'n publiquin nous números.

http://dialnet.unirioja.es/ Obre en una finestra nova

Llibres, Revistes, Tesis, Articles de revistes


m'agrada
3

Directory of Open Access Journal (DOAJ)

Directori de revistes d'accés obert elaborat per les biblioteques de la Universitat de Lund (Suècia). Dóna accés a revistes especialitzades, de qualitat, gratuïtes i accessibles en línia de totes les matèries i idiomes. Actualment té 3.340 publicacions registrades i 180.000 articles consultables a text complet. La cerca es pot efectuar per títol de revista, per matèria o per paraula clau. No hi ha formulari de cerca avançada. Íntegrament en anglès.

http://www.doaj.org/ Obre en una finestra nova

Accés obert, Revistes, Articles de revistes


m'agrada
4

Educaguía: tu portal de recursos educativos

Portal del qual és titular Feria Online Sistemas Virtuales que consisteix en un directori de recursos per a totes les assignatures i edats educatives. Conté molta informació sobre els diferents temes que tracta i també de centres públics i privats que imparteixen les diferents disciplines.

http://www.educaguia.com/Recursos.htm Obre en una finestra nova

Educació secundària, Biografies, Revistes, Cartografia, Universitats, Matemàtiques, Economia, Idiomes, Psicologia, Literatura, Música, Biblioteques, Turisme, Medicina, Art, Ciència i tecnologia, Educació, Dret, Museologia, Història, Editorials


m'agrada
5

HigWire Press

Repositori allotjat a la biblioteca de la Unviersitat de Stanford que és el més gran de contingut especialitzat amb elevat factor d'impacte i peer-review. Conté 1.150 revistes i 4.750.000 articles, dels quals 1.875.000 són consultables gratuïtament en text complet. S'hi pot accedir a través del formulari de cerca, per les dades de la revista o per la temàtica de l'article. Íntegrament en anglès.

http://highwire.stanford.edu/ Obre en una finestra nova

Revistes, Articles de revistes


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.