Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Seguretat al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1

Biblioteca terminològica

Directori de diccionaris especialitzats en llengua catalana que manté el Centre de Terminologia TERMCAT. Les disciplines que s'hi contemplen representen tots els camps del coneixement. Inclou obres impreses i en línia. Es poden cercar per matèria, títol o autor.

http://www.termcat.es/biblioteca/entra.html Obre en una finestra nova

Lèxic, Transports, Seguretat, Arqueologia, Pedagogia, Agricultura, Alimentació, Sociologia, Matemàtiques, Psicologia, Literatura, Química, Turisme, Antropologia, Política


m'agrada
2

TOL: Transitions on line

Portal creat per Transitions Online que recull tot tipus d’informació accessible des d'Internet relacionada amb els països d’influència de l’antiga Unió Soviètica (Txèquia, Hongria, Polònia, Eslovàquia, Albània, Bòsnia i Herzegovina, Bulgària, Croàcia, Croàcia, Macedònia, Romania, Sèrbia, Moldàvia, Rússia, Armènia, Azerbaidjan, Geòrgia, Kazakastan, Kirguistan, Tadjikistan, Turkmenistan i Uzbekistan) des de diferents àmbits: cultura, economia, educació, medi ambient, Unió Europea, relacions internacionals, ètnies minoritàries, societat, política, seguretat i mitjans de comunicació. Cal ser usuari registrat per tenir accés a totes les dades. Inclou un cercador per interrogar el portal. Íntegrament en anglès.

http://www.tol.cz/ Obre en una finestra nova

Relacions internacionals, Seguretat, Unió Soviètica, Mitjans de comunicació, Medi ambient, Unió Europea, Societat, Economia, Política, Educació, Cultura


m'agrada
3

United Nations Foundation

Portal de la United Nations Foundation. L'objectiu de la Fundació de les Nacions Unides consisteix en promoure un món més pacífic, just i pròsper. Conté tota la informació corporativa, els programes que desenvolupa i en què participa i un recull de notícies. Íntegrament en anglès.

http://www.unfoundation.org Obre en una finestra nova

Dones, Seguretat, Climatologia, Energia renovable, Canvi climàtic, Infància, Pau, Tecnologia, Drets humans


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.