Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Sociologia al camp MATERIA

Recursos trobats: 6

Mostrant resultats: 15

1

Areabase.com

Selecció de pàgines web de diferents matèries que estan classificades en funció de la seva temàtica (cercadors, art i cultura, ciència, esports, economia, escola i salut, informació, informàtica, literatura, música, oci i jocs, societat, història i turisme). És un portal correcte i amb una bona tria de recursos, però l'actualtzació no és constant.

http://www.areabase.com/ Obre en una finestra nova

Cercadors, Art, Cultura, Ciència i tecnologia, Esports, Comerç, Educació, Salut, Periodisme, Informàtica, Llibres, Literatura, Música, Jocs, Política, Societat, Història, Sociologia, Turisme


m'agrada
2

Biblioteca terminològica

Directori de diccionaris especialitzats en llengua catalana que manté el Centre de Terminologia TERMCAT. Les disciplines que s'hi contemplen representen tots els camps del coneixement. Inclou obres impreses i en línia. Es poden cercar per matèria, títol o autor.

http://www.termcat.es/biblioteca/entra.html Obre en una finestra nova

Lèxic, Transports, Seguretat, Arqueologia, Pedagogia, Agricultura, Alimentació, Sociologia, Matemàtiques, Psicologia, Literatura, Química, Turisme, Antropologia, Política


m'agrada
3

filosof@r.com?: filosofia en xarxa de complexitat canviant

Portal sobre filosofia creat per la proferssora d'aquesta assignatura Anna Sarsanedas. Ofereix diversos recursos didàctics per a l'aprenentatge d'aquesta matèria com ara apunts, fòrums o adreces web d'altres portals. La secció d'enllaços és molt rica i dóna un llistat molt complet que inclou pàgines de tot tipus i de matèries relacionades amb la filosofia com ara la lògica, la psicologia, l'ètica, la sociologia o l'astronomia.

http://www.oocities.org/asarsanedas/ Obre en una finestra nova

Ètica, Lògica (Filosofia), Astronomia, Sociologia, Psicologia, Filosofia


m'agrada
4

Fundació Pere Tarrés

Pàgina web de la Fundació Pere Tarrés, entitat no lucrativa d’acció social i educativa que té per objectiu promoure l’educació en el lleure d’infants i joves. Dins d’aquest àmbit, en les diverses seccions del web podem trobar informació útil molt diversa com, per exemple, cursos de formació, borsa de monitors, agenda, notícies, allotjaments i cases de colònies,etc. Dins la secció Publicacions i opinió, trobrem l’apartat Sala de Premsa, amb treballs d’investigació, projectes, articles d’experts, dossiers de premsa, etc. sobre Treball Social, joventut, integració i altres disciplines relacionades amb les Ciències Socials. Disponible en català, castellà, anglès i francès.

http://www.peretarres.org/wps/wcm/connect/peretarres_ca/peretarres/home/informacio_corporativa/comunicacio/agenda/agenda Obre en una finestra nova

Integració, Tercera edat, Treball social, Pedagogia, Adolescència, Projectes, Sociologia, Immigració, Ciències Socials


m'agrada
5

Guies temàtiques

Guies temàtiques elaborades pel CRAI de la Universitat de Barcelona. Consisteixen en reculls de recursos interessants, destacats i útils per cada una de les diferents disciplines, les quals hi estan totes representades. Les tipologies de recursos que ofereix són: bases de dades; diccionaris i enciclopèdies; portals museus de la temàtica; portals d'organismes relacionats; portals temàtics; reculls de recursos; revistes; congressos; associacions; directoris; estadístiques, tutorials o tesis doctorals. Moltes de les guies contenen també subguies per a les matèries més especialitzades.

http://www.bib.ub.edu/recursos-informacio/guies-tematiques/ Obre en una finestra nova

Podologia, Odontologia, Infermeria, Farmàcia, Arqueologia, Geologia, Biologia, Sociologia, Informàtica, Salut, Economia, Psicologia, Química, Medicina, Art, Antropologia, Educació, Dret, Biblioteconomia, Història


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.