Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Traduccions al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1

Google Traductor

Traductor en línia creat per Google que permet traduir fins a 58 llengües els termes que s'introdueixen al quadre de text. A part de textos, tradueix també pàgines web senceres. Tot i que les traduccions no sempre són exactes, ajuden a fer-se una idea general del text o web original i, a més, permet millorar i corregir la traducció.

http://translate.google.cat/ Obre en una finestra nova

Traduccions, Lèxic, Idiomes


m'agrada
2

Instituto Cervantes. Servicio de traducción automático interactivo

Traductor automàtic creat per l'Institut Cervantes que permet traduir textos a 6 llengües diferents (català, gallec, castellà, anglès, francès i portuguès). Hi ha l'opció de traduir pàgines web, paraules soltes o textos.

http://oesi.cervantes.es/traduccionAutomatica.html Obre en una finestra nova

Traduccions, Lèxic, Idiomes


m'agrada
3

Lucy KWIK Translator

Traductor automàtic de l'empresa Lucy Software and Services dels idiomes català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, gallec i rus (no totes les parelles de llengües són possibles). La traducció es permet gratuïtament en textos de fins a 1000 caràcters (per a textos més llargs cal fer-ho fragment a fragment). També tradueix automàticament pàgines web (indicant la seva URL). Els traductors automàtics són pràctics per entendre el sentit general d'un text en una altra llengua; però les seves traduccions no són perfectes.

http://www.lucysoftware.de/cms/front_content.php?idcat=45&changelang=4 Obre en una finestra nova

Traduccions, Lingüística, Idiomes


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.