Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Treballs de recerca al camp MATERIA

Recursos trobats: 7

Mostrant resultats: 15

1

Batxillerat d'ARTs: materials i recursos

Portal creat per la professora Montserrat Planella i accessible a través de la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya (XTEC). Consisteix en un recull de materials docents i altres recursos per al batxiller artístic. Hi ha una selecció de treballs de recerca de l'àmbit artístic i les assignatures del currículum d'aquesta modalitat de batxillerat.

http://www.xtec.cat/~mplanel4/index.htm Obre en una finestra nova

Art, Treballs de recerca


m'agrada
2

Dossier informatiu: treball de recerca 2008-2009

Dossier que recull els procediments que s'han de seguir per a la formalització del treball de recerca, incloent les diferents temàtiques que es proposen en aquest institut de secundària el curs 2008-2009.

http://www.iesinfanta.org/postnuke/html/modules/infanta_informa/TR2003.pdf Obre en una finestra nova

Treballs de recerca


m'agrada
3

Edu365.cat

Portal creat pel Departament d'Educació de la Generalitat que conté recursos en línia de diferents matèries (filosofia, música, salut, meteorologia, etc.) d'accés gratuït i orientats al batxillerat (en alguns casos cal registrar-se). Destaca una secció dedicada als treballs de recerca que proposa temes, ofereix tutories virtuals i dóna les bases per a l'elaboració del projecte.

http://www.edu365.cat/batxillerat/index.htm Obre en una finestra nova

Història de l\'art, Salut, Filosofia, Música, Treballs de recerca, Obra general


m'agrada
4

El Web de les Ciències Socials: recursos d’Internet per a les ciències socials

Excel·lent pàgina web i de fàcil consulta elaborada pel professor Andreu Guiu i Puyol. Aquest lloc web pretén ser una porta d'accés als recursos que la xarxa Internet ofereix a professors i estudiants de les Ciències Socials. Ofereix l'enllaç cap a recursos de geografia, història, història de l’art, sociologia, filososfia, religions i laicisme, antropologia, folklore, ciutadania i drets humans i també exemples de treballs de recerca.

http://www.xtec.es/~aguiu1/socials/index0.htm Obre en una finestra nova

Mitologia, Història de l\'art, Societat, Religió, Psicologia, Filosofia, Art, Drets humans, Ciutadania, Treballs de recerca, Història, Geografia


m'agrada
5

Laboratori COMSOC

Secció del portal EDU365.cat (elaborat pel Departament d'Educació) dedicada als treballs de recerca. Des d'aquesta pàgina hi ha accés directe als tutors virtuals, idees i temàtiques diverses, exemples i recursos útils per a la seva elaboració. Algunes propostes són de la mà de personalitats com Eduardo Punset o Ramon Folch.

http://www.edu365.cat/aulanet/comsoc/ Obre en una finestra nova

Treballs de recerca


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.