Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Universitats al camp MATERIA

Recursos trobats: 6

Mostrant resultats: 15

1

Anuari estadístic de Catalunya

Secció del portal de l'Idescat que consisteix en una publicació anual (des de 1985) que inclou dades estadístiques bàsiques sobre Catalunya. Els capítols principals són: territori i medi ambient, població, treball, economia, agricultura, indústria, comerç, turisme, transports, habitatge, ensenyament, cultura, sanitat, serveis socials, justícia i altres. Cada capítol se subdivideix en matèries més específiques. Al final de l'obra, dos índexs alfabètics de matèries de definicions. També es publica en paper.

http://www.idescat.net/cat/idescat/publicacions/anuari/ Obre en una finestra nova

Transports, Demografia, Catalunya, Formació, Universitats, Agricultura, Comerç, Economia, Turisme, Política, Cultura, Estadística, Geografia


m'agrada
2

Biblioteca Virtual Joan Lluís Vives

Portal de la biblioteca de la Fundació Joan Lluís Vives elaborat per la Fundación Biblioteca Virtual Cervantes i l'Institut Joan Lluís Vives. A través d'aquest portal es pot accedir als continguts de la xarxa de biblioteques que integren aquest institut a través d'un formulari de cerca simple o avançada. També dóna opció a restringir les consultes per tipologia documental (tesis, vídeos, imatges, premsa o facsímils). A més, dóna accés a les biblioteques de totes les universitats que integren la Xarxa Vives d'Universitats.

http://www.lluisvives.com/ Obre en una finestra nova

Universitats, Biblioteques


m'agrada
3

ciberplagi acadèmic: software antiplagi

Portal creat pel Grup d'Educació i Ciutadania de la UIB que ofereix diversos recursos per detectar els plagis en treballs acadèmics en format electrònic. Els investigadors que col·laboren en el desenvolupament d'aquest projecte provenen de diferents àrees: pedagogia, dret, computació i biblioteconomia. El material per combatre el plagi que inclou el portal comprèn recursos per a docents, per a alumnes i per a universitats. A més a més, ofereix un software antiplagi. Hi haurà també una secció d'actualitat. Aquest portal és part del projecte El ciberplagio entre los estudiantes universitarios, finançat pel Ministeri d'Educació.

http://ciberplagio.es/index.php?key=73 Obre en una finestra nova

Programari, Plagi, Universitats


m'agrada
4

Educaguía: tu portal de recursos educativos

Portal del qual és titular Feria Online Sistemas Virtuales que consisteix en un directori de recursos per a totes les assignatures i edats educatives. Conté molta informació sobre els diferents temes que tracta i també de centres públics i privats que imparteixen les diferents disciplines.

http://www.educaguia.com/Recursos.htm Obre en una finestra nova

Educació secundària, Biografies, Revistes, Cartografia, Universitats, Matemàtiques, Economia, Idiomes, Psicologia, Literatura, Música, Biblioteques, Turisme, Medicina, Art, Ciència i tecnologia, Educació, Dret, Museologia, Història, Editorials


m'agrada
5

InterCampus: recursos para la docencia y la investigación superior

Secció del portal EducaRed destinada a professorat universitari que es centra en la docència i la investigació superiors. Es defineix com una plataforma docent que permet gestionar, crear i desenvolupar treballs d'investigació, màsters, seminaris, cursos, etc. i proporciona un punt de trobada entre els membres dels diferents grups de treball que hi estan inscrits. Ofereix recursos per a la formació i l'educació (didàctics) i accés a diverses comunitats virtuals.

http://www.educared.net/mespana_intercampus/home_49__esp_1__.html Obre en una finestra nova

Formació, Docència, Universitats, Educació superior, Educació


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.