Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Biblioteques digitals al camp TIPUS_DE_RECURS AND Articles de revistes al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1HigWire Press

HigWire Press

Repositori allotjat a la biblioteca de la Unviersitat de Stanford que és el més gran de contingut especialitzat amb elevat factor d'impacte i peer-review. Conté 1.150 revistes i 4.750.000 articles, dels quals 1.875.000 són consultables gratuïtament en text complet. S'hi pot accedir a través del formulari de cerca, per les dades de la revista o per la temàtica de l'article. Íntegrament en anglès.

http://highwire.stanford.edu/ Obre en una finestra nova

Revistes, Articles de revistes


m'agrada
2Repositorio de ciencia

Repositorio de ciencia

Portal que es considera una biblioteca de divulgació científica que ofereix textos i articles de revista a text complet, programada com a repositori. Per accedir als documents, es parteix d'una classificació genèrica: Libros de divulgación científica, Searching ExtraTerrestrial Life (papers) i Selección de artículos y Breves (Selected papers) que es va especialitzant. Hi ha textos disponibles en diverses llengües.

http://bz.otsoa.net/ Obre en una finestra nova

Ciències naturals, Investigació, Articles de revistes


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.