Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Biblioteques digitals al camp TIPUS_DE_RECURS AND Arxius al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

Arxius en línia

Pàgina del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que permet conèixer els fons que custodien els arxius comarcals, històrics i l'Arxiu Nacional de Catalunya.Conté més de 3,5 milions de descripcions estructurades de documents i uns 600.000 documents accessibles en línia.

http://cultura.gencat.cat/ArxiusEnLinia Obre en una finestra nova

Arxius, Arxivística


m'agrada
2

Library and Archival Exhibitions on the Web

Portal creat per les Smithsonian Institution Libraries que dóna accés a exposicions en línia realitzades per biblioteques, arxius, museus i altres institucions culturals de tot el món. Ofereix un recull de gairebé 6000 exposicions virtuals de temàtica molt diversa: art, història, literatura, ciència, política... Les exposicions són principalment en anglès però també es poden trobar en altres idiomes com el castellà. El portal permet buscar per títol, tema, nom de l'organització patrocinadora, país de la institució organitzadora i llengua de l'exposició. Recurs íntegrament en anglès.

http://www.sil.si.edu/SILPublications/Online-Exhibitions/ Obre en una finestra nova

Arxius, Biblioteques, Museologia


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.