Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Biblioteques digitals al camp TIPUS_DE_RECURS AND Biblioteques digitals al camp MATERIA

Recursos trobats: 4

Mostrant resultats: 14

1

Google llibres

Cercador d'una biblioteca digital creada per Google que ofereix milions de llibres a text complet seguint el seu lema: “Cerca el text complet dels llibres i descobreix-ne de nous”. Per conèixer la disponibilitat dels llibres cal veure l'expressió ‘previsualització limitada’ o ‘visualització completa’. La selecció dels llibres digitalitzats i les condicions de la seva lectura poden trobar-se a Acord de la Cerca de llibres de Google. Diàriament s’hi afegeixen textos nous. També permet configurar una biblioteca personal amb els textos triats pel lector, entre altres possibilitats. Les cerques simple i avançada són el mitjà per accedir al contingut digitalitzat. Es pot consultar en diversos idiomes i els llibres que conté també estan en diverses llengües.

http://books.google.cat/ Obre en una finestra nova

Biblioteques digitals, Literatura


m'agrada
2

OAIster

OAIster és un catàleg col.lectiu de milions de registres que connecten amb els recursos d’arxiu obert compilats tot usant l’Open Archives Initiative. El 2009, OCLC va formar una associació amb la Universitat de Michigan, per facilitar l'accés permanent per obrir les col·leccions d'arxius a través de la base de dades OAIster que compta amb més de 23 milions de registres procedents de més de 1.100 entitats col.laboradores. La gama de materials que inclou està formada per documents digitalitzats, arxius d'àudio i vídeo, fotografies, tesis i treballs de recerca.

http://oaister.worldcat.org/ Obre en una finestra nova

Obra general, Biblioteques digitals


m'agrada
3

Recercat

Dipòsit cooperatiu de documents digitals que inclou treballs de recerca de les universitats i dels centres d'investigació de Catalunya, com ara articles encara no publicats (preprints), comunicacions a congressos, informes de recerca, working papers, projectes de final de carrera, memòries tècniques, etc. Inclou tots els àmbits del coneixement. Per a recerques molt especialitzades, es pot accedir en cercar per matèries, autors, títols, comunitats universitàries i/o data. Hi ha un apartat que inclou treballs de recerca de batxillerat premiats per la Generalitat (dins de “Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca”).

http://www.recercat.net/ Obre en una finestra nova

Recerca, Tesis, Obra general, Biblioteques digitals


m'agrada
4

UB CRAI: Col·leccions digitals

Recull de col·leccions digitals del patrimoni documental que custodia el CRAI de la Universitat de Barcelona. Permet l'accés al fons personals del naturalista Dr. Sabater Pi, del dissenyador Josep Artigas, del director musical Oriol Martorell, a les col·leccions de cartells, de paper moneda i segells del Pavelló de la República, al fons de reserva de la UB, a les col·leccions de gravats del s. XVI-XIX, a les col·leccions de llibres antics de Dret i al Fons Grewe, a IMAGO - Imatges d'art, a la Pharmakoteka, i a l'Herbari virtual del CeDocBiV. Cada col·lecció digital permet la consulta de diferents tipologies documentals i de diverses opcions de cerca (per data, temàtica, títol, paraula clau...)

http://www.bib.ub.edu/?id=250 Obre en una finestra nova

Patrimoni documental, Biblioteques digitals, Cartellisme , Numismàtica, Farmàcia, Ciències naturals, Llibres, Música, Historia de l'Art, Filatèlia


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.