Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Biblioteques digitals al camp TIPUS_DE_RECURS AND Ciències naturals al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1

Bibnum

Biblioteca digital de textos científics clàssics, dels segles XVII al XX, creada pel CERIMES (Centre de ressources et d’information multimedia pour l’enseignement supérieur). Els textos originals van acompanyats de comentaris realitzats per científics contemporanis per tal d'explicar i difondre la importància històrica i l'impacte del treballs en la seva respectiva branca del coneixement. Disciplines científiques tractades: Química, Física, Matemàtiques, Medicina, Enginyeria industrial, Ciències Naturals, Ciències Socials... Tots els treballs (aproximadament 100 obres) es poden consultar en línia o descarregar en PDF. Predominen els autors francòfons i en els cas de científics d'altres països, s'ofereix la traducció al francès de la seva obra. Recurs íntegrament en francès.

http://bibnum.education.fr/ Obre en una finestra nova

Història, Ciència i tecnologia, Química, Física, Matemàtiques, Medicina, Ciències de la terra i del medi ambient, Ciències naturals, Ciències Socials


m'agrada
2

Repositorio de ciencia

Portal que es considera una biblioteca de divulgació científica que ofereix textos i articles de revista a text complet, programada com a repositori. Per accedir als documents, es parteix d'una classificació genèrica: Libros de divulgación científica, Searching ExtraTerrestrial Life (papers) i Selección de artículos y Breves (Selected papers) que es va especialitzant. Hi ha textos disponibles en diverses llengües.

http://bz.otsoa.net/ Obre en una finestra nova

Ciències naturals, Investigació, Articles de revistes


m'agrada
3

UB CRAI: Col·leccions digitals

Recull de col·leccions digitals del patrimoni documental que custodia el CRAI de la Universitat de Barcelona. Permet l'accés al fons personals del naturalista Dr. Sabater Pi, del dissenyador Josep Artigas, del director musical Oriol Martorell, a les col·leccions de cartells, de paper moneda i segells del Pavelló de la República, al fons de reserva de la UB, a les col·leccions de gravats del s. XVI-XIX, a les col·leccions de llibres antics de Dret i al Fons Grewe, a IMAGO - Imatges d'art, a la Pharmakoteka, i a l'Herbari virtual del CeDocBiV. Cada col·lecció digital permet la consulta de diferents tipologies documentals i de diverses opcions de cerca (per data, temàtica, títol, paraula clau...)

http://www.bib.ub.edu/?id=250 Obre en una finestra nova

Patrimoni documental, Biblioteques digitals, Cartellisme , Numismàtica, Farmàcia, Ciències naturals, Llibres, Música, Historia de l'Art, Filatèlia


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.