Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Biblioteques digitals al camp TIPUS_DE_RECURS AND Literatura al camp MATERIA

Recursos trobats: 1

Mostrant resultats: 11

1

Google llibres

Cercador d'una biblioteca digital creada per Google que ofereix milions de llibres a text complet seguint el seu lema: “Cerca el text complet dels llibres i descobreix-ne de nous”. Per conèixer la disponibilitat dels llibres cal veure l'expressió ‘previsualització limitada’ o ‘visualització completa’. La selecció dels llibres digitalitzats i les condicions de la seva lectura poden trobar-se a Acord de la Cerca de llibres de Google. Diàriament s’hi afegeixen textos nous. També permet configurar una biblioteca personal amb els textos triats pel lector, entre altres possibilitats. Les cerques simple i avançada són el mitjà per accedir al contingut digitalitzat. Es pot consultar en diversos idiomes i els llibres que conté també estan en diverses llengües.

http://books.google.cat/ Obre en una finestra nova

Biblioteques digitals, Literatura


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.