Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Biblioteques digitals al camp TIPUS_DE_RECURS AND Obra general al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1OAIster

OAIster

OAIster és un catàleg col.lectiu de milions de registres que connecten amb els recursos d’arxiu obert compilats tot usant l’Open Archives Initiative. El 2009, OCLC va formar una associació amb la Universitat de Michigan, per facilitar l'accés permanent per obrir les col·leccions d'arxius a través de la base de dades OAIster que compta amb més de 23 milions de registres procedents de més de 1.100 entitats col.laboradores. La gama de materials que inclou està formada per documents digitalitzats, arxius d'àudio i vídeo, fotografies, tesis i treballs de recerca.

http://oaister.worldcat.org/ Obre en una finestra nova

Obra general, Biblioteques digitals


m'agrada
2Recercat

Recercat

Dipòsit cooperatiu de documents digitals que inclou treballs de recerca de les universitats i dels centres d'investigació de Catalunya, com ara articles encara no publicats (preprints), comunicacions a congressos, informes de recerca, working papers, projectes de final de carrera, memòries tècniques, etc. Inclou tots els àmbits del coneixement. Per a recerques molt especialitzades, es pot accedir en cercar per matèries, autors, títols, comunitats universitàries i/o data. Hi ha un apartat que inclou treballs de recerca de batxillerat premiats per la Generalitat (dins de “Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca”).

http://www.recercat.net/ Obre en una finestra nova

Recerca, Tesis, Obra general, Biblioteques digitals


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.