Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Biblioteques digitals al camp TIPUS_DE_RECURS AND Patrimoni documental al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

Biblioteca Virtual de Prensa Histórica

Portal d'un projecte dut a terme pel Ministeri de Cultura i les Biblioteques Públiques de l'Estat que consisteix en digitalitzar per preservar i fer accessible material bibliogràfic que consisteix en exemplars únics i de difícil accés. Per localitzar-los es poden fer cerques simples i avançades, per dates, títol o localitat d'origen. Disponible en totes les llengües de l'estat espanyol.

http://prensahistorica.mcu.es/prensahistorica/es/consulta/busqueda.cmd Obre en una finestra nova

Mitjans de comunicació, Patrimoni documental, Espanya


m'agrada
2

UB CRAI: Col·leccions digitals

Recull de col·leccions digitals del patrimoni documental que custodia el CRAI de la Universitat de Barcelona. Permet l'accés al fons personals del naturalista Dr. Sabater Pi, del dissenyador Josep Artigas, del director musical Oriol Martorell, a les col·leccions de cartells, de paper moneda i segells del Pavelló de la República, al fons de reserva de la UB, a les col·leccions de gravats del s. XVI-XIX, a les col·leccions de llibres antics de Dret i al Fons Grewe, a IMAGO - Imatges d'art, a la Pharmakoteka, i a l'Herbari virtual del CeDocBiV. Cada col·lecció digital permet la consulta de diferents tipologies documentals i de diverses opcions de cerca (per data, temàtica, títol, paraula clau...)

http://www.bib.ub.edu/?id=250 Obre en una finestra nova

Patrimoni documental, Biblioteques digitals, Cartellisme , Numismàtica, Farmàcia, Ciències naturals, Llibres, Música, Historia de l'Art, Filatèlia


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.