Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Biblioteques digitals al camp TIPUS_DE_RECURS AND Tesis al camp MATERIA

Recursos trobats: 1

Mostrant resultats: 11

1

Recercat

Dipòsit cooperatiu de documents digitals que inclou treballs de recerca de les universitats i dels centres d'investigació de Catalunya, com ara articles encara no publicats (preprints), comunicacions a congressos, informes de recerca, working papers, projectes de final de carrera, memòries tècniques, etc. Inclou tots els àmbits del coneixement. Per a recerques molt especialitzades, es pot accedir en cercar per matèries, autors, títols, comunitats universitàries i/o data. Hi ha un apartat que inclou treballs de recerca de batxillerat premiats per la Generalitat (dins de “Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca”).

http://www.recercat.net/ Obre en una finestra nova

Recerca, Tesis, Obra general, Biblioteques digitals


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.