Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Biografies al camp TIPUS_DE_RECURS

Recursos trobats: 18

Mostrant resultats: 15

1Associació d’escriptors en llengua catalana

Associació d’escriptors en llengua catalana

Secció del portal de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana que recull les biografies de tots els escriptors i escriptores catalans. Enllaça el nom de cada autor amb la seva pròpia pàgina web, on hi ha recollides la seva vida i obra.

http://escriptors.cat/?q=autors Obre en una finestra nova

Biografies, Escriptors, Escriptores, Literatura catalana, Llengua catalana


m'agrada
2Biblioteques: recursos webs

Biblioteques: recursos webs

Portal creat i mantingut per la Diputació de Barcelona que inclou recursos de tipologies i temàtiques molt diverses que són accessibles des de la xarxa Internet. Els materials proposats tracten de: administració, legislació, animals, espectacles, ciència i tecnologia, gastronomia, economia, educació, esports, història, política, literatura, idiomes, mitjans de comunicació, naturalesa, serveis socials o turisme. També inclou reculls monogràfics d'actualitat i biografies de personatges rellevants.

http://www.diba.cat/biblioteques/recursos/recurs00.asp Obre en una finestra nova

Biografies, Arts escèniques, Mitjans de comunicació, Animals, Ciències de la terra i del medi ambient, Comerç, Ciències naturals, Economia, Turisme, Esports, Art, Ciència i tecnologia, Educació, Cultura, Història


m'agrada
3Biografías líderes políticos

Biografías líderes políticos

Portal creat i mantingut pel Centre d'Estudis i Documentació Internacionals a Barcelona (CIDOB) que conté la biografia contextualitzada dels polítics més destacats de tot el món al llarg de la història per poder conèixer millor aquests personatges i entendre més fàcilment algunes situacions passades, presents o futures. Les incorporacions de biografies es fan periòdicament.

http://www.cidob.org/ca/documentacion/biografias_lideres_politicos Obre en una finestra nova

Polítics, Política


m'agrada
4Biografías y vidas

Biografías y vidas

Repertori selectiu de resums biogràfics de personatges de qualsevol país, vius i morts. L'empresa Biografías y Vidas manté aquest recurs que conté biografies de polítics, empresaris, actors, esportistes, escriptors... Ofereix la possibilitat de subscriure's al seu butlletí de novetats.

http://www.biografiasyvidas.com/ Obre en una finestra nova

Biografies


m'agrada
5Busca biografías

Busca biografías

Repertori selectiu de resums biogràfics de personatges de qualsevol país, vius i morts. Hi ha polítics, empresaris, actors, esportistes, escriptors... Hi ha un recull d'efemèrides referents a natalicis, defuncions i casaments de personalitats conegudes.

http://www.buscabiografias.com Obre en una finestra nova

Biografies


m'agrada
Ordena els resultats per:

Filtra els resultats per:

Biografies (6)   Filosofia (4)   Cinema (3)   Història (3)   Literatura catalana (2)   Literatura castellana (2)   Ciència i tecnologia (2)   Ciències de la terra i del medi ambient (2)   Animals (2)   Religió (2)   Espanya (2)   Escriptors (2)   Escriptores (2)   Cultura (2)   Art (2)   Esports (2)   Societat (1)   Botànica (1)   Darwin Charles (1)   Cristianisme (1)   Educació (1)   Polítics - Espanya (1)   Economia (1)   Comerç (1)   Arts escèniques (1)   Llengua catalana (1)   Política (1)   Geografia (1)   Dret (1)   Medicina (1)   Literatura (1)   I Guerra Mundial (1914/1918) (1)   Islam (1)   Turisme (1)   Ciències naturals (1)   Mitjans de comunicació (1)   Escolàstica (1)   Dones (1)   Polítics (1)  


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.