Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Biografies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Cinema al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1

IMDb: The Internet Movie Database

Base de dades d'abast internacional i creada i mantinguda per IMDb.com Inc. que conté informació detallada de pel·lícules, directors, actors, actrius i sèries de televisió de tot el món. Cada una de les pel·lícules o persones té un registre molt complet amb totes les seves dades i aspectes més rellevants. Íntegrament en anglès.

http://www.imdb.com/ Obre en una finestra nova

Cinema


m'agrada
2

Peliculitas.com

Portal de Kamaltec Networks Incorporation que és la pàgina hispana més completa de cinema. Conté milers de pel·lícules classificades per gènere; biografies de personatges rellevants del món del cinema; crítiques cinematogràfiques; comentaris de pel·lícules i personatges destacats; una galeria d'imatges integrada per cartells, fotogrames i fotografies; i notícies d'actualitat.

http://www.peliculitas.com/ Obre en una finestra nova

Cinema


m'agrada
3

[cinebso.com]

Portal dedicat al cinema creat i mantingut per l'empresa Tagoror Networks SL. La informació que recull està vinculada amb aquest àmbit i inclou bandes sonores, crítiques, dossiers de pel·lícules, entrevistes, curiositats, errors i pífies, enllaços a altres recursos, una secció per comprar DVDs o entrades, reculls de monografies sobre cinema i galeries de posters i cartells. Conté moltes biografies de personatges rellevants i ofereix serveis com un cercador o correu electrònic. Molt actualitzat.

http://cinebso.com/ Obre en una finestra nova

Cinema


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.