Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Biografies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Espanya al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

Diccionario de autores

Secció d'un portal creat i mantingut per la Cátedra Miguel Delibes que recull vida, obra i premis d'autors espanyols contemporanis (actius l'any 2000) que hagin escrit en castellà o en alguna altra llengua de l'estat i que s'hagin traduït. En alguns casos també es proporciona una adreça de correu electrònic de contacte i l'enallaç a la pàgina web personal de l'escriptor.

http://www.catedramdelibes.com/diccionario.php Obre en una finestra nova

Biografies, Escriptors, Literatura castellana, Espanya


m'agrada
2

Who's who in Spain

Repertori selectiu de biografies breus de personatges espanyols vius que elabora i manté l'empresa Who's Who. Permet trobar informació biogràfica de personatges espanyols cèlebres de la política, empresa, arts, esports... Recurs íntegrament en anglès.

http://www.whoswho.eu/w_spain.php?lan=eng Obre en una finestra nova

Biografies, Espanya, Polítics - Espanya


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.