Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Biografies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Filosofia al camp MATERIA

Recursos trobats: 4

Mostrant resultats: 14

1

InfoPlease

Portal de Infoplease que ofereix una gran quantitat de recursos de tipologies diverses: almanacs, atles, enciclopèdies, diccionaris, tesaurus, testos, biografies o cronologies sobre temàtiques diferents. Hi té una presència importan la història, però també s'hi contempla esports, societat, cultura, medicina, literatura, art, medi ambient, ciència i tecnologia, dret, plantes, animals, geografia, filosofia i religió. Inclou un cercador. Íntegrament en anglès.

http://www.infoplease.com/ Obre en una finestra nova

Animals, Botànica, Ciències de la terra i del medi ambient, Societat, Religió, Filosofia, Literatura, Esports, Medicina, Art, Ciència i tecnologia, Cultura, Dret, Història, Geografia


m'agrada
2

Islamic Philosophy Online: philosophia islamica

Portal de la Islamic Philosophy Online Inc. sobre filosofia islàmica que inclou diversos recursos. Destaca especialment un diccionari en línia que conté filòsofs musulmans clàssics, moderns i contemporanis. D'altra banda, es pot consultar també una revista publicada per aquesta entitat. Els textos dels autors estan en llengua àrab i traduïts a l'anglès. Enllaça també amb un cercador extern.

http://www.muslimphilosophy.com/ Obre en una finestra nova

Filosofia, Islam


m'agrada
3

Scholasticon

Portal elaborat per Jacob Schmutz que recull recursos en línia per l'estudi de l'escolàstica moderna (1500-1800) i els seus autors, textos i institucions més representatius. Consta d'un nomenclàtor que inclou una interessant bio-bibliografia en la que hi són representats força filòsofs espanyols i hispanoamericans. També té una secció d'enllaços seleccionats. Íntegrament en francès i anglès.

http://www.scholasticon.fr/ Obre en una finestra nova

Escolàstica, Filosofia


m'agrada
4

The philosophy pages

Portal creat per Dieter Köhler que ofereix un llistat de recursos i diverses informacions accessibles en línia sobre filosofia, història de la filosofia, escoles filosòfiques i filòsofs. Alguns exemples són: bibliografies, congressos, món acadèmic o editorials. La pàgina original és en alemany i té una versió anglesa. El nombre d'enllaços és pròxim a 1.000, i molts dels recursos proposats també són en anglès.

http://www.philo.de/Philosophy-Pages/ Obre en una finestra nova

Filosofia


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.