Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Biografies al camp TIPUS_DE_RECURS AND I Guerra Mundial (1914/1918) al camp MATERIA

Recursos trobats: 1

Mostrant resultats: 11

1

La première guerre mondiale (1902-1932)

Portal creat per l'editorial francès Anovi sobre la primera guerra mundial (inclosos períodes anteriors i posteriors des del 1902 fins el 1932): antecedents, desenvolupament i conseqüències. Nova informació s'hi va afegint periòdicament. Va destinat a tot tipus de públic, ja siguin estudiants, historiadors o persones interessades en aquesta etapa històrica. Conté articles, documents, pèrdues, biografies, bibliografies, una cronologia, enllaços relacionats i una galeria d'imatges. Íntegrament en francès.

http://www.grande-guerre.org Obre en una finestra nova

I Guerra Mundial (1914/1918), Història


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.