Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Catàlegs de biblioteques i bibliografies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Amèrica Llatina al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

Base de datos ALPE (América Latina en la Prensa Española)

Base de dades creada per l'IEDCYT (antigament anomenat CINDOC) i integrada dins del conjunt de bases de dades del CSIC. Conté cròniques, notícies, editorials, articles d'opinió, crítiques, ressenyes, etc. sobre qualsevol regió o país de l'Amèrica Llatina que apareguin publicats en algun dels diaris espanyols dels que es fa buidatge, principalment: El País i El Mundo. Actualment conté més de 50.000 referències i s'actualitza setmanalment. El buidatge de premsa va iniciar-se el 1993. No dóna accés al text complet dels articles, només dóna una referència amb les dades principals dels textos. Disposa d'un formulari de cerca simple i/o composta que permet limitar per data, títol de revista o tipus de notícia.

http://alpe.cindoc.csic.es/ Obre en una finestra nova

Amèrica Llatina, Mitjans de comunicació


m'agrada
2

Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes

Portal de la biblioteca virtual Miguel de Cervantes, creat per la fundació que porta el mateix nom. És el resultat d'un projecte d'edició digital del patrimoni bibliogràfic i hispanoamericà que pretén potenciar l'expansió i difusió universal de les cultures hispàniques mitjançant l'ús de les tecnologies més avançades. A través d'aquest portal es pot accedir als continguts d'aquesta biblioteca mitjançant un formulari de cerca simple o avançada. També dóna opció a restringir les consultes per tipologia documental (tesis, vídeos, imatges, premsa o facsímils). A més, dóna accés als portals d'altres institucions vinculades amb aquesta fundació.

http://www.cervantesvirtual.com/ Obre en una finestra nova

Patrimoni documental, Espanya, Amèrica Llatina, Biblioteques


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.