Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Catàlegs de biblioteques i bibliografies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Antropologia al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1

Ethnologue

Catàleg exhaustiu de les llengües i dialectes del món, conté els 6.912 idiomes existents a nivell mundial. La cerca es pot fer pel nom de la llengua o per país. Íntegrament en anglès.

http://www.ethnologue.com Obre en una finestra nova

Etnologia, Idiomes, Antropologia


m'agrada
2

Guies temàtiques

Guies temàtiques elaborades pel CRAI de la Universitat de Barcelona. Consisteixen en reculls de recursos interessants, destacats i útils per cada una de les diferents disciplines, les quals hi estan totes representades. Les tipologies de recursos que ofereix són: bases de dades; diccionaris i enciclopèdies; portals museus de la temàtica; portals d'organismes relacionats; portals temàtics; reculls de recursos; revistes; congressos; associacions; directoris; estadístiques, tutorials o tesis doctorals. Moltes de les guies contenen també subguies per a les matèries més especialitzades.

http://www.bib.ub.edu/recursos-informacio/guies-tematiques/ Obre en una finestra nova

Podologia, Odontologia, Infermeria, Farmàcia, Arqueologia, Geologia, Biologia, Sociologia, Informàtica, Salut, Economia, Psicologia, Química, Medicina, Art, Antropologia, Educació, Dret, Biblioteconomia, Història


m'agrada
3

La página del Conocimiento y del Saber

Portal que recull material d'història, antropologia i mitologia. Cada secció té un títol representatiu del seu contingut, que pot ser: curiositats, desventures, dones, pesos i mesures, personatges cèlebres, enciclopèdies, notícies, cronologies, diccionaris, biografies o sobre llibres antics. Dóna bibliografia de cada una de les seccions. Alguns epígrafs es centren en Argentina. No és de gaire bona qualitat.

http://www.saber.golwen.com.ar/ Obre en una finestra nova

Argentina, Mitologia, Antropologia, Història


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.