Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Catàlegs de biblioteques i bibliografies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Bibliografia al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

Bibliografia de textos catalans antics (BITECA)

Portal integrat en un projecte que recull bibliografia catalana antiga que forma part de la Bibliography of Old Spanish Texts (BOOST) elaborada per professors de Universitat de Barcelona i Charles Faulhaber de la Universitat de Califòrnia. L'orígen d'aquest projecte es troba en la Bibliography of Old Catalan Texts publicada el 1984 per Beatrice J. Concheff i represa per l'equip actual el 1989. Inclou totes les obres escrites abans de la mort de Ferran II (1516) i també les obres d'autors que escrigueren la major part de la seva obra abans d'aquesta data, sigui quina sigui la data de còpia o publicació dels testimonis. La cerca s'ha de fer a través del formulari de PhiloBiblon.

http://sunsite.berkeley.edu/Philobiblon/proleg.html Obre en una finestra nova

Bibliografia, Catalunya


m'agrada
2

Coneixements: lectures recomanades per a una biblioteca escolar d’educació secundària obligatòria

La Subdirecció General de Biblioteques amb el concurs del Departament d'Educació i del Departament de Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya publiquen el 2009 aquesta "Bibliografia selectiva que integra una sèrie de recursos per enriquir i reforçar els itineraris docents dels nois i noies a través de tres tipologies documentals complementàries: llibres, publicacions periòdiques i, especialment, recursos electrònics". Ordenat tots els materials per la CDU, cada obra porta un comentari orientatiu. Un índex d’autors i un altre de matèries alfabètics ajuden la consulta.

http://bit.ly/dv9BR9 Obre en una finestra nova

Bibliografia, Llibres,


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.