Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Catàlegs de biblioteques i bibliografies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Biblioteques digitals al camp MATERIA

Recursos trobats: 1

Mostrant resultats: 11

1

Hispana

Catàleg creat pel Ministeri de Cultura espanyol que dóna accés a les col·leccions digitals d'arxius, biblioteques i museus espanyols que ofereixen documentació digital en obert a través de la xarxa. És un gran aglutinador de recursos digitals que permet accedir des de una mateixa interfície a gairebé 3 milions de documents de més de 120 institucions i projectes espanyols. Les possibilitats de cerca inclouen la cerca per títol, autor, tema, centre de procedència, paraula clau i any de publicació. Tot i que la interfície de consulta està disponible en català, castellà, gallec, basc, valencià i anglès, per trobar els documents els termes de cerca han d'estar escrits en l'idioma del document.

http://roai.mcu.es/es/inicio/inicio.cmd Obre en una finestra nova

Biblioteques digitals


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.