Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Catàlegs de biblioteques i bibliografies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Cinema al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1

Base de datos de películas

Base de dades elaborada pel Ministeri de Cultura espanyol que recull les pel·lícules estrenades a Espanya des de 1897 fins a l’actualitat, amb informació de director, títol, nacionalitat, any, intèrprets, etc.

http://www.mcu.es/bbddpeliculas/cargarFiltro.do?layout=bbddpeliculas&cache=init&language=es Obre en una finestra nova

Cinema


m'agrada
2

Film Literature Index (FLI)

Base de dades sobre cinema creada per la Universitat d'Indiana i Film Literature Index que conté més de 700.000 referències d’articles sobre cinema extrets de revistes especialitzades de 30 països. Es pot consultar mitjançant un formulari de cerca simple o avançada, que permet restringir la consulta. No dóna accés directe al text complet dels articles. Íntegrament en anglès.

http://webapp1.dlib.indiana.edu/fli/index.jsp Obre en una finestra nova

Cinema


m'agrada
3

IMDb: The Internet Movie Database

Base de dades d'abast internacional i creada i mantinguda per IMDb.com Inc. que conté informació detallada de pel·lícules, directors, actors, actrius i sèries de televisió de tot el món. Cada una de les pel·lícules o persones té un registre molt complet amb totes les seves dades i aspectes més rellevants. Íntegrament en anglès.

http://www.imdb.com/ Obre en una finestra nova

Cinema


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.