Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Catàlegs de biblioteques i bibliografies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Docència al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1

Centre de recursos pedagògics del Gironès

Pàgina web del Centre de Recursos Pedagògics del Gironès que ofereix materials docents i eines per a l'ensenyament i informa sobre normativa i legislació relacionada amb l'educació.

http://www.xtec.net/crp-girones/ Obre en una finestra nova

Docència, Educació


m'agrada
2

Internet a l’aula

Projecte del Departament d'Educació i la Secretaria per a la Societat de la Informació que té com a objectiu la creació de materials curriculars basats en Internet. Recull unitats didàctiques de les diverses llengües, ciències de la naturalesa, ciències socials, educació física, filosofia, matemàtiques, música, tecnologia, etc.

http://www.xtec.es/aulanet/ Obre en una finestra nova

Docència, Ciències Socials, Ciències naturals, Matemàtiques, Idiomes, Filosofia, Música, Obra general


m'agrada
3

Xarxa telemàtica educativa de Catalunya

Portal de la Generalitat de Catalunya, mantingut pel Departament d'Educació, que recull recursos docents i educatius per al batxillerat: tot segons els plans d’estudi actuals. Ofereix informació de diferents àmbits i dóna accés a recursos d'interès com EDU365.cat.

http://www.xtec.cat/ Obre en una finestra nova

Docència, Educació


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.