Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Catàlegs de biblioteques i bibliografies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Física al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1

Ep! webs d'interès politècnic

Catàleg per a la cerca de recursos politècnics creat pel Servei de Biblioteques i Documentació de la UPC. Dóna accés a tota la col·lecció de materials de què disposa la universitat a través d'un cercador per a consultes simples i d'un altre per a peticions avançades i més complexes. També hi ha un índex des del que es poden consultar les disciplines tractades, algunes d'elles són: enginyeria, informàtica, aeronàutica, urbanisme, arquitectura, química, tèxtil, energia, física, economia, matemàtiques, estadística, nàutica, medi ambient o desenvolupament sostenible.

http://bibliotecnica.upc.es/EP!/inici.htm Obre en una finestra nova

Nàutica, Aeronàutica, Arquitectura, Medi ambient, Energia renovable, Desenvolupament sostenible, Matemàtiques, Física, Informàtica, Economia, Química, Biblioteques, Enginyeria, Estadística


m'agrada
2

Física y química

Recull de recursos sobre física i química de qualitat. N'hi ha una trentena. Elaborat per l'Instituto de Tecnologías Educativas, del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.

http://ntic.educacion.es/v5/web/profesores/asignaturas/fisica_y_quimica/ Obre en una finestra nova

Física, Química


m'agrada
3

Laboratori interdisciplinari pel batxillerat

Secció del portal EDU365.cat (elaborat pel Departament d'Educació) dedicada als treballs de recerca. Ofereix simulacions de fets científics i mostra pràctiques o laboratoris de filosofia, història, electrònica, electrotècnia, física, matemàtiques, mecànica, química, tecnologia, biologia, ciències de la terra, estadística, economia, geografia i sociologia. També proporciona altres recursos i mapes temàtics.

http://www.edu365.cat/aulanet/comsoc/lab.htm Obre en una finestra nova

Mecànica, Física, Societat, Economia, Filosofia, Tecnologia, Treballs de recerca, Història, Estadística, Geografia, Obra general


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.