Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Catàlegs de biblioteques i bibliografies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Idiomes al camp MATERIA

Recursos trobats: 4

Mostrant resultats: 14

1

ConocimientosWeb.net

Pàgina web definida com el portal de l'educació no formal que ofereix molts enllaços cap a portals interessants i gratuïts. També dóna accés a ensenyaments en línia de pagament. La varietat de recursos que ofereix és molt gran i de moltes matèries: ciències socials, política, cuina, dret, eduació, electricitat, informàtica, idiomes, medicina, salut, economia, turisme...

http://conocimientosweb.net/portal/ Obre en una finestra nova

Salut, Economia, Idiomes, Medicina, Política, Educació, Dret, Editorials, Obra general


m'agrada
2

Edu3.cat

Selecció d'audiovisuals educatius, elaborada pel Departament d'Educació, que conté material de Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya. Totalment enfocat cap a l’ensenyament, els audiovisuals que ofereix aquest portal tracten de ciències naturals i socials, música, matemàtiques, llengües...

http://www.edu3.cat Obre en una finestra nova

Ciències Socials, Ciències naturals, Matemàtiques, Idiomes, Literatura, Música, Tecnologia, Art, Obra general


m'agrada
3

Ethnologue

Catàleg exhaustiu de les llengües i dialectes del món, conté els 6.912 idiomes existents a nivell mundial. La cerca es pot fer pel nom de la llengua o per país. Íntegrament en anglès.

http://www.ethnologue.com Obre en una finestra nova

Etnologia, Idiomes, Antropologia


m'agrada
4

Internet a l’aula

Projecte del Departament d'Educació i la Secretaria per a la Societat de la Informació que té com a objectiu la creació de materials curriculars basats en Internet. Recull unitats didàctiques de les diverses llengües, ciències de la naturalesa, ciències socials, educació física, filosofia, matemàtiques, música, tecnologia, etc.

http://www.xtec.es/aulanet/ Obre en una finestra nova

Docència, Ciències Socials, Ciències naturals, Matemàtiques, Idiomes, Filosofia, Música, Obra general


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.