Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Catàlegs de biblioteques i bibliografies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Islam al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

Al-Islam.org

Al-Islam.org és un projecte de Ahlul Bayt Digital Islamic Library, l'objectiu del qual és digitalitzar i fer accessibles recursos de qualitat sobre l'Islam i la seva història, legislació, societat, religió. Íntegrament en anglès.

http://www.al-islam.org Obre en una finestra nova

Islam


m'agrada
2

PAULA

Portal basat en dades de l'Observatori de Conflictes (Fundació Solidaritat UB), que va destinat a mestres i professors, per facilitar la incorporació de l'educació per a la pau en el treball quotidià a les aules, des de qualsevol nivell educatiu i àrea curricular. Ofereix multitud de recursos educatius per facilitar el treball sobre l'eix transversal de l'educació per a la pau, fonamentalment: drets, islam, infants, aigua, immigració i pau.

http://www.observatori.org/paula/catala/ Obre en una finestra nova

Violència, Infància, Immigració, Pau, Drets humans, Islam, Educació


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.