Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Catàlegs de biblioteques i bibliografies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Legislació al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

Dret

Recull selectiu i ben estructurat d'enllaços a fonts jurídiques en línia mantingut per la biblioteca de la UPF (Universitat Pompeu Fabra). Dóna accés a recursos sobre legislació especialitzada, internacional, accés als diaris oficials de les comunitats autònomes, organismes relacionats...

http://www.upf.edu/bibtic/guies/indexdret.html Obre en una finestra nova

Dret, Legislació


m'agrada
2

Materials de construcció: pàgines de llengua i sociolingüística

Portal creat per Gabriel Bibiloni que conté un llistat de recursos sobre llengua catalana, sociolingüística, legislació lingüística i onomàstica, entre altres. Proporciona l'enllaç a cada un dels recursos proposats.

http://bibiloni.cat/materialsdeconstruccio/index.html Obre en una finestra nova

Sociolingüística, Llengua catalana, Legislació


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.