Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Catàlegs de biblioteques i bibliografies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Llengua catalana al camp MATERIA

Recursos trobats: 4

Mostrant resultats: 14

1

Atles literari de les terres de Girona

Portal elaborat per la Diputació i la Universitat de Girona a partir d'una obra impresa amb el mateix títol. Conté biografia i obra d'escriptors dels segles XIX i XX relacionats amb les comarques gironines nascuts abans de 1975. Està estructurat en vuit grans apartats dedicats a cadascuna de les comarques de la província i recull, de cada ciutat, les cites de les obres que hi fan referència.

http://www.ddgi.cat/atlesWeb/faces/faces/presentacio.jsp;jsessionid=C9CBF69B64E55527A1F488DAB0467498 Obre en una finestra nova

Girona (província), Escriptors, Literatura catalana, Llengua catalana


m'agrada
2

La llengua catalana a Internet

Directori de recursos de llengua catalana disponibles a Internet proposat per Gabriel Bibiloni, molt complet i correcte. És una secció del portal Materials de construcció: pàgines de llengua i sociolingüística, que també ofereix recursos relacionats amb la llengua catalana, la sociolingüística i l'onomàstica, entre altres.

http://bibiloni.cat/index/index.html Obre en una finestra nova

Llengua catalana


m'agrada
3

Materials de construcció: pàgines de llengua i sociolingüística

Portal creat per Gabriel Bibiloni que conté un llistat de recursos sobre llengua catalana, sociolingüística, legislació lingüística i onomàstica, entre altres. Proporciona l'enllaç a cada un dels recursos proposats.

http://bibiloni.cat/materialsdeconstruccio/index.html Obre en una finestra nova

Sociolingüística, Llengua catalana, Legislació


m'agrada
4

Un viatge literari per les comarques de Catalunya

Portal creat per la professora de secundària Elena Vicioso que ofereix textos literaris seleccionats per la seva temàtica, ja que tots són d'autors catalans i el seu tema central és Catalunya i els catalans i catalanes. Conté extractes de tots aquests documents i en cita la font original. Aquesta pàgina ha rebut el reconeixement de la Fundació Prudenci Bertrana amb el premi Lletres de l'any 2002.

http://www.xtec.es/~evicioso/ Obre en una finestra nova

Catalunya, Literatura catalana, Llengua catalana


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.