Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Catàlegs de biblioteques i bibliografies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Llibres al camp MATERIA

Recursos trobats: 4

Mostrant resultats: 14

1

Areabase.com

Selecció de pàgines web de diferents matèries que estan classificades en funció de la seva temàtica (cercadors, art i cultura, ciència, esports, economia, escola i salut, informació, informàtica, literatura, música, oci i jocs, societat, història i turisme). És un portal correcte i amb una bona tria de recursos, però l'actualtzació no és constant.

http://www.areabase.com/ Obre en una finestra nova

Cercadors, Art, Cultura, Ciència i tecnologia, Esports, Comerç, Educació, Salut, Periodisme, Informàtica, Llibres, Literatura, Música, Jocs, Política, Societat, Història, Sociologia, Turisme


m'agrada
2

Base de datos de libros editados en España (ISBN)

Base de dades elaborada pel Ministeri de Cultura que inclou la referència dels llibres publicats a Espanya des de 1972 que s'han posat a la venda (1,38 milions de títols). Es pot buscar per autor, títol, matèria, editorial, any de publicació, etc. La recuperació per matèries no és molt perfecta. ISBN és el codi numèric que identifica cadascuna de les edicions.

http://www.mcu.es/comun/bases/isbn/ISBN.html Obre en una finestra nova

Llibres, Espanya, Editorials


m'agrada
3

Coneixements: lectures recomanades per a una biblioteca escolar d’educació secundària obligatòria

La Subdirecció General de Biblioteques amb el concurs del Departament d'Educació i del Departament de Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya publiquen el 2009 aquesta "Bibliografia selectiva que integra una sèrie de recursos per enriquir i reforçar els itineraris docents dels nois i noies a través de tres tipologies documentals complementàries: llibres, publicacions periòdiques i, especialment, recursos electrònics". Ordenat tots els materials per la CDU, cada obra porta un comentari orientatiu. Un índex d’autors i un altre de matèries alfabètics ajuden la consulta.

http://bit.ly/dv9BR9 Obre en una finestra nova

Bibliografia, Llibres,


m'agrada
4

Dialnet

Bibliografia exhaustiva creada per la Universitat de la Rioja que inclou llibres, tesis doctorals, revistes i articles de revista disponibles a les universitats espanyoles. Inclou, entre d'altres, la base de dades de sumaris que anteriorment publicava el CBUC. Es pot cercar per tipus de document i també per matèria (només en revistes). Els usuaris que es registren poden accedir als serveis d'avisos o a altres opcions personalitzades. També poden rebre els sumaris electrònics de les revistes seleccionades a mesura que se'n publiquin nous números.

http://dialnet.unirioja.es/ Obre en una finestra nova

Llibres, Revistes, Tesis, Articles de revistes


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.