Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Catàlegs de biblioteques i bibliografies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Música al camp MATERIA

Recursos trobats: 6

Mostrant resultats: 15

1

Areabase.com

Selecció de pàgines web de diferents matèries que estan classificades en funció de la seva temàtica (cercadors, art i cultura, ciència, esports, economia, escola i salut, informació, informàtica, literatura, música, oci i jocs, societat, història i turisme). És un portal correcte i amb una bona tria de recursos, però l'actualtzació no és constant.

http://www.areabase.com/ Obre en una finestra nova

Cercadors, Art, Cultura, Ciència i tecnologia, Esports, Comerç, Educació, Salut, Periodisme, Informàtica, Llibres, Literatura, Música, Jocs, Política, Societat, Història, Sociologia, Turisme


m'agrada
2

Edu3.cat

Selecció d'audiovisuals educatius, elaborada pel Departament d'Educació, que conté material de Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya. Totalment enfocat cap a l’ensenyament, els audiovisuals que ofereix aquest portal tracten de ciències naturals i socials, música, matemàtiques, llengües...

http://www.edu3.cat Obre en una finestra nova

Ciències Socials, Ciències naturals, Matemàtiques, Idiomes, Literatura, Música, Tecnologia, Art, Obra general


m'agrada
3

Edu365.cat

Portal creat pel Departament d'Educació de la Generalitat que conté recursos en línia de diferents matèries (filosofia, música, salut, meteorologia, etc.) d'accés gratuït i orientats al batxillerat (en alguns casos cal registrar-se). Destaca una secció dedicada als treballs de recerca que proposa temes, ofereix tutories virtuals i dóna les bases per a l'elaboració del projecte.

http://www.edu365.cat/batxillerat/index.htm Obre en una finestra nova

Història de l\'art, Salut, Filosofia, Música, Treballs de recerca, Obra general


m'agrada
4

Enciclopedias y diccionarios electrónicos: arte

Portal elaborat per la biblioteca de la Universitat de Sevilla que recull enciclopèdies, diccionaris, anuaris i directoris sobre belles arts en línia i impresos, incloent: arquitectura, art, color, conservació i restauració, dibuix, fotografia, música, numismàtica, orfebreria i joieria, pintura i simbolisme.

http://bib.us.es/guiaspormaterias/ayuda_invest/bellas_artes/gpm_dic01bx.htm Obre en una finestra nova

Arquitectura, Fotografia, Pintura, Història de l\'art, Música, Art


m'agrada
5

Internet a l’aula

Projecte del Departament d'Educació i la Secretaria per a la Societat de la Informació que té com a objectiu la creació de materials curriculars basats en Internet. Recull unitats didàctiques de les diverses llengües, ciències de la naturalesa, ciències socials, educació física, filosofia, matemàtiques, música, tecnologia, etc.

http://www.xtec.es/aulanet/ Obre en una finestra nova

Docència, Ciències Socials, Ciències naturals, Matemàtiques, Idiomes, Filosofia, Música, Obra general


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.