Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Catàlegs de biblioteques i bibliografies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Medi ambient al camp MATERIA

Recursos trobats: 1

Mostrant resultats: 11

1

Ep! webs d'interès politècnic

Catàleg per a la cerca de recursos politècnics creat pel Servei de Biblioteques i Documentació de la UPC. Dóna accés a tota la col·lecció de materials de què disposa la universitat a través d'un cercador per a consultes simples i d'un altre per a peticions avançades i més complexes. També hi ha un índex des del que es poden consultar les disciplines tractades, algunes d'elles són: enginyeria, informàtica, aeronàutica, urbanisme, arquitectura, química, tèxtil, energia, física, economia, matemàtiques, estadística, nàutica, medi ambient o desenvolupament sostenible.

http://bibliotecnica.upc.es/EP!/inici.htm Obre en una finestra nova

Nàutica, Aeronàutica, Arquitectura, Medi ambient, Energia renovable, Desenvolupament sostenible, Matemàtiques, Física, Informàtica, Economia, Química, Biblioteques, Enginyeria, Estadística


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.