Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Catàlegs de biblioteques i bibliografies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Química al camp MATERIA

Recursos trobats: 4

Mostrant resultats: 14

1

Ep! webs d'interès politècnic

Catàleg per a la cerca de recursos politècnics creat pel Servei de Biblioteques i Documentació de la UPC. Dóna accés a tota la col·lecció de materials de què disposa la universitat a través d'un cercador per a consultes simples i d'un altre per a peticions avançades i més complexes. També hi ha un índex des del que es poden consultar les disciplines tractades, algunes d'elles són: enginyeria, informàtica, aeronàutica, urbanisme, arquitectura, química, tèxtil, energia, física, economia, matemàtiques, estadística, nàutica, medi ambient o desenvolupament sostenible.

http://bibliotecnica.upc.es/EP!/inici.htm Obre en una finestra nova

Nàutica, Aeronàutica, Arquitectura, Medi ambient, Energia renovable, Desenvolupament sostenible, Matemàtiques, Física, Informàtica, Economia, Química, Biblioteques, Enginyeria, Estadística


m'agrada
2

Física y química

Recull de recursos sobre física i química de qualitat. N'hi ha una trentena. Elaborat per l'Instituto de Tecnologías Educativas, del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.

http://ntic.educacion.es/v5/web/profesores/asignaturas/fisica_y_quimica/ Obre en una finestra nova

Física, Química


m'agrada
3

Guies temàtiques

Guies temàtiques elaborades pel CRAI de la Universitat de Barcelona. Consisteixen en reculls de recursos interessants, destacats i útils per cada una de les diferents disciplines, les quals hi estan totes representades. Les tipologies de recursos que ofereix són: bases de dades; diccionaris i enciclopèdies; portals museus de la temàtica; portals d'organismes relacionats; portals temàtics; reculls de recursos; revistes; congressos; associacions; directoris; estadístiques, tutorials o tesis doctorals. Moltes de les guies contenen també subguies per a les matèries més especialitzades.

http://www.bib.ub.edu/recursos-informacio/guies-tematiques/ Obre en una finestra nova

Podologia, Odontologia, Infermeria, Farmàcia, Arqueologia, Geologia, Biologia, Sociologia, Informàtica, Salut, Economia, Psicologia, Química, Medicina, Art, Antropologia, Educació, Dret, Biblioteconomia, Història


m'agrada
4

La Biblio

La Biblio és una recopilació de textos electrònics repartits per la xarxa i estructurats per àrees curriculars que pretén ser un punt de suport als estudiants. Els àmbits que tracta són: biblioteques, educació, llengua, literatura, ciències, tecnologia, matemàtiques, medicina, zoologia, geografia, història, art, música, nutrició, etc.

http://www.labiblio.com/ Obre en una finestra nova

Literatura, Química, Nutrició, Música, Biblioteques, Medicina, Ciència i tecnologia, Educació, Història, Geografia, Obra general


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.