Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Catàlegs de biblioteques i bibliografies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Tesis al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

Dialnet

Bibliografia exhaustiva creada per la Universitat de la Rioja que inclou llibres, tesis doctorals, revistes i articles de revista disponibles a les universitats espanyoles. Inclou, entre d'altres, la base de dades de sumaris que anteriorment publicava el CBUC. Es pot cercar per tipus de document i també per matèria (només en revistes). Els usuaris que es registren poden accedir als serveis d'avisos o a altres opcions personalitzades. També poden rebre els sumaris electrònics de les revistes seleccionades a mesura que se'n publiquin nous números.

http://dialnet.unirioja.es/ Obre en una finestra nova

Llibres, Revistes, Tesis, Articles de revistes


m'agrada
2

TESEO

Bibliografia d'intenció exhaustiva de les tesis doctorals defensades a les universitats espanyoles des de 1976 mantinguda pel Ministeri d'Eduació i Ciència. Actualment, unes 115.000. De cada tesi es diu l'autor, director, universitat on s'ha presentat, descriptors de matèria i (normalment) un resum. L'exhaustivitat desitjada no es compleix. L'actualització també és millorable.

https://www.educacion.es/teseo/irGestionarConsulta.do Obre en una finestra nova

Tesis


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.