Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Catàlegs de biblioteques i bibliografies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Universitats al camp MATERIA

Recursos trobats: 1

Mostrant resultats: 11

1

Biblioteca Virtual Joan Lluís Vives

Portal de la biblioteca de la Fundació Joan Lluís Vives elaborat per la Fundación Biblioteca Virtual Cervantes i l'Institut Joan Lluís Vives. A través d'aquest portal es pot accedir als continguts de la xarxa de biblioteques que integren aquest institut a través d'un formulari de cerca simple o avançada. També dóna opció a restringir les consultes per tipologia documental (tesis, vídeos, imatges, premsa o facsímils). A més, dóna accés a les biblioteques de totes les universitats que integren la Xarxa Vives d'Universitats.

http://www.lluisvives.com/ Obre en una finestra nova

Universitats, Biblioteques


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.