Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Cercadors al camp TIPUS_DE_RECURS AND Catalunya al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

Nomenclàtor oficial de toponímia de Catalunya

Versió electrònica del Nomenclàtor oficial de toponímia major de Catalunya accessible des de la pàgina web del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya que recull gairebé 40.000 topònims oficialitzats corresponents a una publicació de l'any 2000 disponible ara en línia. El programa disposa d’un cercador per recuperar els topònims catalans.

http://www20.gencat.cat/portal/site/ptop/menuitem.dbf7b17bb47cda345f13ae92b0c0e1a0/?vgnextoid=32f04413c1548210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextchannel=32f04413c1548210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextfmt=default Obre en una finestra nova

Catalunya, Cartografia, Toponímia, Geografia


m'agrada
2

RondCat

Cercador per consultar la base de dades en línia del projecte de catalogació de les rondalles catalanes inclòs en l'ArxiudeFolklore elaborada per Carme Oriol i Josep Maria Pujol. És una eina multilingüe (en anglès, català, castellà i francès) que permet la consulta d’informació bibliogràfica, catalogràfica i de contingut de les rondalles de tradició folklòrica recollides en llengua catalana en tota la seva àrea lingüística (Catalunya, Franja d’Aragó, Catalunya del Nord, Andorra, Mallorca, Menorca, Eivissa, Formentera, País Valencià, el Carxe i l’Alguer). Recull rondalles des del 1853 (data d’edició del primer recull de rondalles) fins a l’actualitat, de manera rigorosa i documentada. Es pot accedir a les rondalles per títol, municipi o comarca, nom de folkloristes, versions diverses, tema o personatges protagonistes.

http://www.sre.urv.cat/rondcat/index.php Obre en una finestra nova

Rondalles, Catalunya, Folklore


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.