Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Cercadors al camp TIPUS_DE_RECURS AND Ciències naturals al camp MATERIA

Recursos trobats: 4

Mostrant resultats: 14

1

LANIC en español: Latin American Network Information Center

Portal mantingut per la Universitat de Texas que conté tot tipus d’informació disponible en línia que estigui relacionada amb Amèrica Llatina: agricultura, antropologia, art, biblioteques, cercadors, ciències naturals, ciències socials, comerç, comunicació, cultura i societat, drets humans, economia, educació, esports, estadístiques, folklore, geografia i medi ambient, govern, idiomes, informàtica, internet, literatura, mapes, museus, negocis, notícies, ràdio, receptes de cuina, revistes, salut, sociologia i turisme.

http://www1.lanic.utexas.edu/indexesp.html Obre en una finestra nova

Gastronomia, Amèrica Llatina, Cartografia, Medi ambient, Agricultura, Folklore, Ciències naturals, Societat, Informàtica, Economia, Idiomes, Literatura, Biblioteques, Turisme, Esports, Drets humans, Antropologia, Política, Educació, Cultura, Geografia


m'agrada
2

SciNet: Science / Technology

Metacercador de temes científics i de tecnologia, concretament: astronomia, biologia, biotecnologia, qúimica, ciències ambientals, nanotecnologia, física i robòtica; mantingut per SciNet Science Search. Íntegrament en anglès. Ofereix la possiblitat de comentar els recursos.

http://www.scinet.cc/ Obre en una finestra nova

Robòtica, Nanotecnologia, Biologia, Astronomia, Ciències naturals, Física, Química, Tecnologia


m'agrada
3

Scirus: for scientific information only

Metacercador de temes científics definit com el cercador més complet disponible a Internet que el manté d'editorial Elsevier. Trasllada les cerques a més de 450 milions de pàgines web i portals especialitzats oferint resultats de força qualitat. Íntegrament en anglès.

http://www.scirus.com/ Obre en una finestra nova

Ciències naturals


m'agrada
4

TextosCientíficos.com

Cercador que recull textos científics i tècnics, però elementals, escrits en castellà. Els documents que recull tracten: fotografia, petroli, antibiòtics, paper, qúimica, física... i també ofereix enllaços a recursos en línia sobre aquestes temàtiques a través d'un cercador intern. Accepta nous textos enviats per persones que vulguin col·laborar amb el portal.

http://www.textoscientificos.com/ Obre en una finestra nova

Ciències naturals, Física, Química


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.