Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Cercadors al camp TIPUS_DE_RECURS AND Cinema al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

Buscacine.com

Portal creat per Buscacine.com que recull informació i serveis sobre el setè art. És una pàgina molt completa i força actual dedicada íntegrament al cinema. A banda d'informació general, també consta d'un cercador intern per recuperar tota la informació que conté referent a pel·lícules, actors, bandes sonores, cartellera, cartells, clubs de fans, curtmetratges, crítiques, directors, festivals, premis i galardons, gèneres, guions, història, monografies, personatges, etc.

http://www.buscacine.com/ Obre en una finestra nova

Cinema


m'agrada
2

[cinebso.com]

Portal dedicat al cinema creat i mantingut per l'empresa Tagoror Networks SL. La informació que recull està vinculada amb aquest àmbit i inclou bandes sonores, crítiques, dossiers de pel·lícules, entrevistes, curiositats, errors i pífies, enllaços a altres recursos, una secció per comprar DVDs o entrades, reculls de monografies sobre cinema i galeries de posters i cartells. Conté moltes biografies de personatges rellevants i ofereix serveis com un cercador o correu electrònic. Molt actualitzat.

http://cinebso.com/ Obre en una finestra nova

Cinema


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.