Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Cercadors al camp TIPUS_DE_RECURS AND Fotografia al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

Picsearch

Cercador d'imatges a Internet que conté uns 2.000.000.000 de fotografies i animacions (però no vídeos) de qualsevol temàtica. De cada imatge dóna els detalls i proporciona la pàgina original d'on s'ha extret. Íntegrament en anglès.

http://www.picsearch.com/ Obre en una finestra nova

Cercadors, Fotografia, Art


m'agrada
2

Webseek

Base de dades d'imatges i vídeos disponibles a Internet. Es pot cercar per grans matèries (animals, arquitectura, art...) i també per paraula clau. Permet escollir el tipus de document que es vol recuperar: gràfics, vídeos o imatges i si aquestes són en color o en blanc i negre. Aquest recurs ha estat creat per la Universitat de Columbia. Íntegrament en anglès.

http://ei.cs.vt.edu/~mm/cache/WebSeek.htm Obre en una finestra nova

Vídeo, Fotografia


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.