Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Cercadors al camp TIPUS_DE_RECURS AND Islam al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1

Islamic Philosophy Online: philosophia islamica

Portal de la Islamic Philosophy Online Inc. sobre filosofia islàmica que inclou diversos recursos. Destaca especialment un diccionari en línia que conté filòsofs musulmans clàssics, moderns i contemporanis. D'altra banda, es pot consultar també una revista publicada per aquesta entitat. Els textos dels autors estan en llengua àrab i traduïts a l'anglès. Enllaça també amb un cercador extern.

http://www.muslimphilosophy.com/ Obre en una finestra nova

Filosofia, Islam


m'agrada
2

PAULA

Portal basat en dades de l'Observatori de Conflictes (Fundació Solidaritat UB), que va destinat a mestres i professors, per facilitar la incorporació de l'educació per a la pau en el treball quotidià a les aules, des de qualsevol nivell educatiu i àrea curricular. Ofereix multitud de recursos educatius per facilitar el treball sobre l'eix transversal de l'educació per a la pau, fonamentalment: drets, islam, infants, aigua, immigració i pau.

http://www.observatori.org/paula/catala/ Obre en una finestra nova

Violència, Infància, Immigració, Pau, Drets humans, Islam, Educació


m'agrada
3

WebIslam: comunidad virtual

Comunitat virtual fundada el 1997 pel Centre de Documentació i Publicacions (CDPI) de la Junta Islàmica d'Espanya. Actualment, és el portal islàmic de referència en llengua castellana, degut a la quantitat i qualitat de la informació que conté: notícies relacionades amb l'islam a l'estat espanyol i també l’Alcorà a text complet, comentat, recitat, i traduit.

http://www.webislam.com/ Obre en una finestra nova

Islam


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.