Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Cercadors al camp TIPUS_DE_RECURS AND Mitjans de comunicació al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

Huubs.cat: el cercador de notícies en català

Cercador de notícies gratuït que recopila de forma automatitzada titulars de més de 1.000 fonts d'informació. S'hi troben notícies en català, amb antiguitat inferior a un mes, agrupades per temàtiques de caràcter general (darrera hora, cultura, política, economia i esports. Huubs.cat també permet cercar qualsevol de les notícies que recopila dels diferents mitjans i que potser no han aparegut a la portada. Els resultats d'aquestes cerques es poden consultar també a través del protocol de sindicació de continguts RSS, sempre i quan es realitzi per a fins no comercials.

http://huubs.imente.com/ Obre en una finestra nova

Mitjans de comunicació, Economia, Esports, Política, Cultura


m'agrada
2

MoroccoLinks

Directori i motor de cerca elaborat per MoroccoLinks.com que conté gran quantitat d'informació relativa al Marroc des de diferents aspectes: art, educació, comerç, economia, salut, informàtica, mitjans de comunicació, societat, cultura, lleure, esports, política, ciències naturals, història i turisme. Conté una secció de notícies relatives al país i consta d'un cercador de consulta simple. Íntegrament en anglès.

http://www.moroccolinks.com Obre en una finestra nova

Marroc, Mitjans de comunicació, Comerç, Societat, Informàtica, Salut, Economia, Esports, Art, Política, Educació, Cultura


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.