Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Cercadors al camp TIPUS_DE_RECURS AND Periodisme al camp MATERIA

Recursos trobats: 6

Mostrant resultats: 15

1

Agenda de la comunicación

Portal, directori i cercador independent per a professionals espanyols i iberoamericans dels mitjans de comunicació. Dóna accés a portals de temàtiques molt diverses: portals d'agències, associacions, premsa, ràdios, televisions, vídeo, cinema, software, revistes... Constantment actualitzat i considerat el gran directori d’Espanya.

http://www.agendadelacomunicacion.com/ Obre en una finestra nova

Periodisme


m'agrada
2

Areabase.com

Selecció de pàgines web de diferents matèries que estan classificades en funció de la seva temàtica (cercadors, art i cultura, ciència, esports, economia, escola i salut, informació, informàtica, literatura, música, oci i jocs, societat, història i turisme). És un portal correcte i amb una bona tria de recursos, però l'actualtzació no és constant.

http://www.areabase.com/ Obre en una finestra nova

Cercadors, Art, Cultura, Ciència i tecnologia, Esports, Comerç, Educació, Salut, Periodisme, Informàtica, Llibres, Literatura, Música, Jocs, Política, Societat, Història, Sociologia, Turisme


m'agrada
3

Areabase.com: informació - premsa

Secció del portal Areabase.com dedicada al periodisme (informació i premsa). Dóna accés a coneguts directoris d'agències de notícies i mitjans de comunicació i també a les versions electròniques de diversos diaris i revistes espanyols i d'àmbit internacional. És un portal correcte i amb una bona tria de recursos, però l'actualtzació no és constant.

http://www.areabase.com/cs.informacion.medios_de_comunicacion.htm Obre en una finestra nova

Periodisme


m'agrada
4

Google news

Subproducte del cercador Google que conté notícies que s'han buidat de la premsa. Disposa d'una pàgina específica per a cada país i incorpora un cercador per recuperar notícies publicades en diversos mitjans.

http://news.google.es/ Obre en una finestra nova

Periodisme


m'agrada
5

Iconoce: información a medida

Cercador des del que són accessibles milers de notícies aparegudes a la premsa que són buidades diàriament de fonts de tot el món. És de pagament, però hi ha disponible una subscripció gratuïta per a 15 dies.

http://www.iconoce.com/ Obre en una finestra nova

Periodisme


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.