Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Diaris revistes i blocs al camp TIPUS_DE_RECURS AND Accés obert al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

Directory of Open Access Journal (DOAJ)

Directori de revistes d'accés obert elaborat per les biblioteques de la Universitat de Lund (Suècia). Dóna accés a revistes especialitzades, de qualitat, gratuïtes i accessibles en línia de totes les matèries i idiomes. Actualment té 3.340 publicacions registrades i 180.000 articles consultables a text complet. La cerca es pot efectuar per títol de revista, per matèria o per paraula clau. No hi ha formulari de cerca avançada. Íntegrament en anglès.

http://www.doaj.org/ Obre en una finestra nova

Accés obert, Revistes, Articles de revistes


m'agrada
2

RACO

RACO (Revistes Catalanes amb Accés Obert) és un dipòsit cooperatiu des del qual es poden consultar, en accés obert, els articles de revista a text complet de revistes científiques, culturals i erudites en llengua catalana.

http://www.raco.cat Obre en una finestra nova

Accés obert, Revistes, Articles de revistes


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.